Vänersborgs ungdomsavdelning

I Vänersborgs ungdomsavdelning bedriver vi aktiviteter för gammal som ung!   Du finner senaste nytt om aktiviteterna på vår Facebooksida, Älvsborgs Facebooksida, samt i medlemstidningen Stjärnfallet som du som medlem får hem i brevlådan två gånger per år. Medlemstidningen finns också som PDF på startsidan.

På gång i Vänersborgs ungdomsavdelning:

Kaninläger på Vårhaga sommargård 25/8-26/8 2018

Vårhaga sommargård ägs av Trollhättans Missionsförsamling och ligger några kilometer norr om Sjuntorp, alldeles vid sjön Trehörningen.
Här kommer lite praktisk information kring lägret, saknar du någon information är det bara att ni hör av er. Anmälan sker till Kristina eller Petra. Obs! Begränsat antal platser. Ålder från 11 år och uppåt.

Lägerstart: Lördag den 25:e augusti kl. 10.00 är det samling på Vårhaga sommargård. Information ges då till barn och föräldrar om program och lägeraktiviteter de kommande dagarna. Lunch, Middag och kvällsmat serveras till barnen.

Avslutning: Söndag den 26:e augusti kl. 14.00 är föräldrar och syskon välkomna att komma och titta på kaninhoppning som vi håller på med i ca 1,5 timme. Avslut ca 16:00.

Lägerplats: Vårhaga sommargård Baggeryr 461 98 Sjuntorp

Tag med: Sovsäck/täcke + lakan och kudde, handduk och badlakan, hygienartiklar, oömma och varma kläder, regnkläder och stövlar, kamera (frivilligt), badkläder. Det är tillåtet att ta med godis/chips.

Till kaninen: Sele och koppel, kaninfoder som din kanin är van vid, matskål och vattenflaska alt. vattenskål, (då gärna en som passar i transportburen) klosax/borste (frivilligt), kompost-galler, en filt att lägga över kompostgallret (gärna klädnypor att fästa denna med på gallret), hö samt eget strö till transportburen (vi har ej möjlighet att bistå med detta under lägret)

Kost: Allergier eller andra speciella kostönskemål rapporteras till Kristina eller Petra.

Avgiften: Svenska Blå stjärnan står för kostnaden av lägret. För priser till kanintävlingen går det bra att swisha 30:-/ barn till 0708-743939. Alla som deltar på lägret ska vara medlemmar i Svenska Blå Stjärnan. Är du inte redan medlem så blir du det på vår hemsida http://svenskablastjarnan.se/om-oss/bli-medlem/

Begränsat antal platser, så anmäl dig nu till sommarens roligaste läger! Sista anmälningsdag 15/7.

Frågor? Kristina mobil 0705-592553, Petra mobil 0708-743939
Välkommen!

Välkommen på våra aktiviteter!

Vill du veta mer om verksamheten i Vänersborg är du välkommen att kontakta oss:

Sofia

sofia.albertsson@svenskablastjarnan.se

Sol    

sol.sandberg@gmail.com