Skånes ungdomsavdelning

HÖSTENS AKTIVITETER

Heldag i Köpenhamn den 2 december

Kom och ha en trevlig heldag inför julen med både Tivoli och ett besök på den Blå planeten! Hela familjen är välkommen att delta denna roliga lördag!

Vi samlas på Malmö centralstation 9.00 för att gemensamt ta tåget över sundet till Köpenhamn. Dagens första stopp blir på den Blå planeten som är Nordeuropas största akvarium och ett av värdens största mätt i antal liter. Där får vi ca 3 timmar på att fördjupa oss i alla havets och regnskogens varelser. Antingen går man själv runt eller så kommer Joakim att guida er igenom alla akvariets zoner. Inne på akvariet finns det möjlighet att äta lunch.

Efter att vi är klara med den Blå planeten tar vi tåget vidare in mot centrum. Nästa stopp för dagen blir Tivoli där massa äventyr och julmys väntar! Vi kommer att ha ca 4 timmar för att titta på julmarknaden och för de som vill åka karuseller. Vi avslutar sedan kvällen med att gemensamt äta kvällsmat på en restaurang inne på Tivoli. Efter att vi är mätta och belåtna så tar vi oss mot tåget och far tillbaka till Sverige. Vi är cirka hemma vi 19.00 – 20.00 i Malmö.

Vi bjuder alla Svenska Blå Stjärnan ungdomar på entréerna till både akvariet och Tivoli, samt tågresan till och från Malmö. Vi bjuder inte på mat eller eventuellt åkband. En vuxen beräknas kosta cirka 500 sek för tåget och entrébiljetterna.

Anmälning och eventuella frågor till .  Sista anmälningsdag är 1 november.

Vi vill veta vad du tycker

Vi vill veta vad du är intresserad av och vill hemskt gärna att ni ger oss förslag på olika aktiviteter, studiebesök och läger som du hade tyckt var kul så kan vi försöka arrangera nåt som passar dig (och säkert många andra unga stjärnor) i framtiden!

Du behöver inte ha ett eget djur, alla är välkomna för att lära sig mer och träffa och ha kul med andra djurintresserade barn och unga, det är det som är själva grundtanken med att starta upp en ungdomsavdelning i Skåne.

Vill du vara med i styrelsen?

Tycker du att det skulle vara spännande och intressant att vara aktiv i ungdomsavdelningens styrelse? Hör då av dig till någon av oss i ungdomsstyrelsen. Kontaktuppgifter hittar du i menyn uppe till höger.