Stockholms ungdomsavdelning

Hem | Kontakt | Stjärnextra | Kavallerikasern | Damsadelgruppen | Ungdomsavdelningen

Kommande aktiviteter:

Hej
Nu vill vi i Stockholms ungdomsavdelning bjuda in dig till en mysig höstaktivitet.

Vi kommer under kvällen laga och äta en 3-rätters meny under ledning av Cajsa Wargs egna kock.

“Ni anländer till oss ca 17:30. Vi har dukat upp lite tilltugg som ni kan avnjuta. Er värd för kvällen går igenom menyn. Därefter plockar ni ihop råvarorna i butiken och påbörjar sedan tillagningen tillsammans. Ni är kockarna och vi ger råd och tips. När matlagningen är igång tar det ca 90 minuter tills första rätten serveras.”
-Cajsa Warg

Detta vänder sig till dig som är intresserad av att vara mer aktiv i ungdomsavdelningen och/eller vill jobba som lägerledare i sommar.

När: 19 November kl. 17.30
Var: Cajsa Warg, Renstiernas gata 20, 116 31 Stockholm
Ålder: 14 år och uppåt
Anmälan: 
Har du frågor eller funderingar kontakta Linda 0702 77 49 25

Välkomna!

Vill ni hänga med på ännu mer roliga aktiviteter? Den 2-3 december kommer vi anordna ett helgevent där vi kommer äta gott, köra ballbreaker och lära känna varandra! Vi står för alla kostnader, gäller alla som är med i ungdomsavdelningen 🙂

Vid intresse maila sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Lägerledareträff!

Gillar du barn och djur och vill ha världens roligaste sommarjobb? Hör av dig till sthlmungd@svenskablastjarnan.se och berätta lite kort om dig själv (åldersgräns 16 år) så kommer vi kalla dig till en superrolig träff med andra likasinnade. Så ånga som möjligt kommer sedan få jobba på våra sommarläger och kanske träffar du en ny kompis att planera aktiviteter med. Hoppas vi ses och hörs!!

// Sofie & Julia, lägeransvariga Stockholms ungdomsavdelning

Hör gärna av er till oss om ni har andra förslag på aktiviteter eller på annat sätt engagera er i föreningen 🙂

 

 

 

Tack för sommaren 2017

Tack alla lägerdeltagare, Massum gård mfl, och alla fantastiska lägerledare som gjorde denna lägersommar möjlig!

Vi i styrelsen tyckte det var en toppen sommar och redan nu är planeringen inför nästa sommar igång, ni har väl inte missat att vi söker lägerledare? Kolla i tidningen eller dra iväg ett mail direkt till sthlmungd@svenskablastjarnan.se så får du mer info. Missa heller inte dagboken från ko-lägret som går att läsa i senaste Stjärnextra.

 

 

Välkomna till Stockholms ungdomsavdelning!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har frågor så maila oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se.

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år. Missa inte att anmäla dig till sommarens läger, läs om dem nedan!

Saknar du någon aktivitet eller något på hemsidan? Kontakta oss och berätta vad du saknar så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Felicia, Astrid, Sofie, Julia och Agnes