Uddevalla ungdomsavdelning

Genomförda aktiviteter 2019

NYTT SPÄNNANDE LÄGER!
HAV & LAND LÄGER 2 DAGAR

Från sälsafari till djurpark med vilda djur och krabbfiske. Låter det kul? Det och mycket mer kan du få vara med om när Uddevalla ungdomsavdelning anordnar läger på djurparken Nordens Ark samt Havets Hus där vi övernattar vid de stora akvarierna. Vid den här tiden på året brukar det finnas mycket djurungar i parken och på kvällen får den som vill gå runt i mörkret bland havets djur innan läggdags.

Plats: Nordens Ark och Havets Hus
Datum: 20-21 maj
Boende: Tillsammans i Havets Hus
Ålder: 10-14 år
Pris: 900 kr
Antal: Max 20 deltagare
Anmälan: Senast fyra veckor innan kursstart till:
Ellinor Nordberg


VILL DU BLI UNGDOMSLEDARE?

Denna kurs riktar sig främst till dig som är mellan 12-18 år och vill bli ledare inom Blå Stjärnan. Utbildningen behandlar så väl praktiska som teoretiska kunskaper om ledarskap, grupprocesser samt att planera och genomföra aktiviteter. Under kursen kommer du även få kontakt med redan engagerade ledare som hjälper dig in i organisationen.

Plats: Borås
Datum: 17-19 mars
Pris: 0 kr,Riksungdomsförbundet står för resa,kost o logi
samt utbildning.
Ålder: 12-18 år
Välkommen att kontakta Linn!
Kontaktperson: .Linn Sörensen

 


Vi i Uddevalla ungdomsavdelning håller i aktiviteter för alla åldrar i Uddevalla området och även lite norrut i Bohuslän. Vi håller för det mesta på med kaninhoppning, djurskötardagar och olika studiebesök men vi vill gärna prova på nytt och intressera fler till att hålla på med djur!

Du kanske har någon idé på någon aktivitet eller kanske vill hjälpa till att hålla i en aktivitet, tveka inte att höra av dig till oss. Det är alltid lika roligt att få nya idéer!