Skånes ungdomsavdelning

Kontakta oss:

Styrelsen för Svenska Blå Stjärnan Skånes ungdomsavdelning

Besök på Tropikariet i Helsingborg

Annandag påsk, den 5/4 har ungdomsavdelningen planerat ett besök på Tropikariet i Helsingborg. Vi träffas utanför kl. 10 och blir insläppta i omgångar.

Inträdet är gratis för medlemmar i Blå Stjärnan. Medlemsavgiften för året måste vara betald. Fika finns att köpa.

Vi har begränsat deltagarantalet till 30 personer.
Anmälan till senast lördag den 3/4.

Dagläger med ridning blir det hos Foje Hof den 12/6. Mer information kommer senare.

Följ oss på Facebook

Glöm inte att följa oss på Facebook för de senaste uppdateringarna: Svenska Blå Stjärnan Ungdom Skåne

 

Vi vill veta vad du tycker

Vi vill veta vad du är intresserad av och vill hemskt gärna att ni ger oss förslag på olika aktiviteter, studiebesök och läger som du hade tyckt var kul så kan vi försöka arrangera nåt som passar dig (och säkert många andra unga stjärnor) i framtiden!

Du behöver inte ha ett eget djur, alla är välkomna för att lära sig mer och träffa och ha kul med andra djurintresserade barn och unga, det är det som är själva grundtanken med att starta upp en ungdomsavdelning i Skåne.

Vill du vara med i styrelsen?

Tycker du att det skulle vara spännande och intressant att vara aktiv i ungdomsavdelningens styrelse? Hör då av dig till någon av oss i ungdomsstyrelsen. Du kan börja med att vara med som suppleant för att lära dig mer hur det går till i en styrelse. Det finns också lärorika ungdomsledarkurser som du kan gå, se på Blå stjärnans hemsida för mer info. Kontaktuppgifter till oss i styrelsen hittar du i menyn uppe till höger.