Hundsektion

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan vi hade aktiviteter med Hundsektionen.
Under sista styrelse mötet beslutades det att lägga hundaktiviteter på is under hösten på grund av oklart smittoläge i vårt grannland Norge, samt hur eventuell smittspridning blir i Sverige.
Vi hoppas återkomma till våren 2020 med nya krafter. Är det någon som har tips och idéer på intressant aktivitet osv. Hör gärna av er till oss.

Svenska blå stjärnan södra Älvsborg Hundsektion
Önskar alla medlemmar en fin höst.???

10592971_10152419555802795_9086737550913418414_n


Vilka är vi?

En sida för Hundsektionen i Svenska Blå Stjärnan, Södra Älvsborg. Vi anordnar aktiviteter, kurser, föreläsningar och mycket mer för dig och din hund.

Hur blir man medlem?

Anmäl ditt intresse här och få betalningsavi hemskickad till dig.

Vad kostar det?
100:-/ år för huvudmedlem, och endast 25:- för övriga familjemedlemmar på två ben. Medlemstidningen får du då 4ggr per år, medlemstidningen Stjärnfallet också fyllt med aktiviteter, och du får billigare pris på aktiviteter, kurser och föreläsningar. Ibland även gratis om du är medlem. Och du får möjlighet att få BETALD utbildning genom Svenska Blå Stjärnan, läs mer här.

Vilka får gå med?
Alla som har hund, haft hund, vill ha hund, eller som bara gillar hundar helt enkelt. Man behöver INTE ha hund för att få vara med, ibland kan det även finnas hundar att låna på vissa aktiviteter. Det är bara att fråga i sådana fall.

Vi vill ge stort tack för härligt samarbete till våra underbara sponsorer

Grizzly Zoo
Borås Zoobutik
Bozita Robur
Arion petfood
Zoozoo.com