Stockholms ungdomsavdelning

Hem |Kontakt | Tidigare aktiviteter | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsavdelning!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se.

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

I år har tyvärr alla årets läger blivit inställda på gurnd av Covid-19. Vi beklagar detta och hoppas på en extra bra sommar nästa år.

Vi håller just nu på att planera dagsaktiviteter, mer info kommer på vår Facebook och Instagram.

Saknar du någon aktivitet eller något på hemsidan? Kontakta oss och berätta vad du saknar så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Axelina, Linda och Elise


Aktuellt

Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila: sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar

Styrelsen Stockholms ungdomsavdelning


 

Tidigare aktiviteter

Årsmöte 2021 – 21 Februari 11:30

Hej!  Året 2020 har minst sagt varit ett annorlunda år för många människor, företag och organisationer, därför vill vi rikta ett extra stort tack till alla er som varit med oss under 2020 och som följer med in i det nya året. Vi har inte kunnat ha alla de aktiviteter som planerat eller ge er den upplevelse som ni sett fram emot, extra tack till de som dök upp på hundpromenaden i somras! Vi hoppas att ni följer med oss in i ett nytt år med nya möjligheter, det är ännu oklart hur samhället och den rådande pandemin kommer se ut under kommande år men vi hoppas kunna genomföra våra planerade aktiviteter som planerat.

Vill du vara med och påverka arbetet? Kanske rentav sitta i styrelsen? Då är du varmt välkommen att delta på årsmötet! Tid: 21 Februari 2021, kl 11.30 Plats: Digitalt, zoom eller teams, mer info kommer. Anmälan görs till sthlmungd@svenskablastjarnan.se Vi önskar er alla en god fortsättning och ser fram emot ett nytt år tillsammans!

Med vänlig Hälsning

Styrelsen Stockholms ungdomsavdelning

Då var 2020 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Det blev inte som vi tänkt oss, vi har tyvärr fått ställa in aktiviteter och avvakta med verksamheten. Vi blickar framåt och hoppas att den rådande pandemin blir bättre så vi kan återgå till att hitta på massa roliga aktiviteter tillsammans. Ni får alltid kontakta oss med era idéer, önskemål eller om ni är intresserad av att engagera er mer!

Håll avstånd, så vi kan ses i framtiden!