Stockholms ungdomsavdelning

Hem |Kontakt | Aktiviteter | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsavdelning!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på .

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

Sommarens läger, ligger ute under aktiviteter! 

Saknar du någon aktivitet eller något på hemsidan? Kontakta oss och berätta vad du saknar så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Linda, Astrid och Emilie


Aktiviteter

Vi har planerat årets sommarläger, för mer info kolla under fliken Aktiviteter!
Vill du inte gå på lägret som deltagare utan ha ett större ansvar kan du söka in som lägerledare!


Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila:

 


Då var 2021 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Nu har samhället öppnat upp och vi hoppas kunna hitta på roliga djur aktiviteter med våra medlemmar igen! Håll utkik på hemsidan, tidningen Stjärnextra och våra sociala medier.

Hoppas vi ses snart!
Linda, Astrid och Emilie