Stockholms ungdomsavdelning

Hem |Kontakt | Aktiviteter | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsavdelning!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på .

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

Besök Stockholms Hundmässa med oss, mer info under aktiviteter! 

Har du någon aktivitet du skulle vilja hitta på? Kontakta oss och berätta vad du vill göra så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Linda, Astrid och Emilie


Aktiviteter

Besök på Stockholms Hundmässa

11 December 2022

Vill du hänga med oss på Stockholms hundmässa och titta på olika hundtävlingar och träffa massa fina hundar? Vi samlas på T-centralen mätta och glada kl 13:00 för att sedan åka till mässan, om man vill går det att möta upp oss på plats ca 13:30. Vi går runt och upplever mässan i 2 ½ timme och är tillbaka på TC till 16:30.  

Tid och datum: 13:00-16:30 den 11e December 2022.
Pris: Gratis för medlemmar!
Plats: Stockholmsmässan 
TA MED: Busskort   
Antal: Max 8 deltagare
Ålder: Från 7 år
Krav för anmälan: Medlemskap i Svenska Blå Stjärnan.

Anmälan: Anmälan inklusive namn, ålder, medlemsnummer.
. Sista dagen för anmälan är 4 december. 

Vi ser fram emot din anmälan!


Bilden är inte kopplad till Stockholms Hundmässa

Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila:

 


Då var 2021 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Nu har samhället öppnat upp och vi hoppas kunna hitta på roliga djur aktiviteter med våra medlemmar igen! Håll utkik på hemsidan, tidningen Stjärnextra och våra sociala medier.

Hoppas vi ses snart!
Linda, Astrid och Emilie