Stockholms ungdomsavdelning

Hem |Kontakt | Tidigare aktiviteter | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsavdelning!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se.

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

I år har tyvärr alla årets läger blivit inställda på gurnd av Covid-19. Vi beklagar detta och hoppas på en extra bra sommar nästa år.

Vi håller just nu på att planera dagsaktiviteter, mer info kommer på vår Facebook och Instagram.

Saknar du någon aktivitet eller något på hemsidan? Kontakta oss och berätta vad du saknar så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Axelina, Linda och Elise


Kallelse Årsmöte 2022 – 20 februari, kl: 13:00

Året 2021 lider mot sitt slut och vi börjar sakta men säkert kunna blicka framåt till en normalare vardag. Vi hoppas att under 2022, kunna genomföra läger och aktiviteter igen. Vi behöver hjälp i styrelsen, så i år letar vi efter medlemmar som är intresserade av att engagera sig.

Vill du vara med och påverka arbetet? Kanske rentav sitta i styrelsen?
Då är du varmt välkommen att delta på årsmötet!

Tid: 20 februari 2022, kl: 13:00
Plats: Digitalt, zoom eller teams, mer info kommer.
Anmälan: Maila till: sthlmungd@svenskablastjarnan.se
Glöm inte betala din medlemsavgift för att ha rösträtt.

Vänliga Hälsningar Styrelsen Stockholms Ungdomsavdelning!

 

Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila: sthlmungd@svenskablastjarnan.se

 


Då var 2020 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Det blev inte som vi tänkt oss, vi har tyvärr fått ställa in aktiviteter och avvakta med verksamheten. Vi blickar framåt och hoppas att den rådande pandemin blir bättre så vi kan återgå till att hitta på massa roliga aktiviteter tillsammans. Ni får alltid kontakta oss med era idéer, önskemål eller om ni är intresserad av att engagera er mer!

Håll avstånd, så vi kan ses i framtiden!