Kontakt

Hem | Kontakt | Läger 2019! | Tidigare aktiviteter | Stockholmsförbundet

 

Vill du komma i kontakt med Stockholms ungdomsavdelning så kan du mejla till vår gemensamma mejl  så svarar vi så fort vi kan!


Styrelsen 2020

Kim Björck

Hej! Jag har varit med i SBS sedan 2019, jag sitter som Ordförande i Stockholms ungdomsstyrelse sedan Mars 2020.
Jag bor i skärgården med sambo och Hund, spenderar helst min tid i naturen eller med djuren.
Hela mitt liv har kretsat kring djur och jag har spenderat otaliga timmar i stallet, vilket är den plats på jorden där jag trivs allra allra bäst.
Jag ser fram emot ett fantastiskt år med våra ungdomar och allt som hör ungdomsverksamheten till!

Axelina Knöppel

Hej, mitt namn är Axelina och i år byter jag ut min Sekreterarroll mot Vice Ordförande i vår ungdomsstyrelse.
Jag är 25 år gammal, jobbar som bild/slöjdlärare på mellan och lågstadiet och som målare. Jag har två Labrador Retrievers och vi tränar och tävlar i jaktapportering tillsammans. Hästar är också något som ligger mig varmt om hjärtat och jag har ridit och jobbat med hästar i 15 år. Under en period jobbade jag med får och kor, vilka är några av mina favoritdjur!
Jag ser fram emot att träffa alla er medlemmar på våra aktiviteter fram över!

Johanna Söderman Gal

Hej! Mitt namn är Johanna Söderman Gal och jag går in i min tredje sommar som lägeransvarig i Stockholms ungdomsstyrelse. Jag har varit medlem i SBS i ca 4-5 år och har genomfört grundkurs 1 och risk- och säkerhetskursen. Det bästa med organisationen är alla djuren och träffa folk med lika intressen. Jag studerar biogeovetenskap på Stockholms Universitet, jobbar som barnskötare och är med i denna fantastiska organisation.

Astrid Liljemark

Hej! Mitt namn är Astrid och jag är 25 år gammal. Jag har varit med i SBS sen 2008 och det bästa med SBS är att få umgås med likasinnade personer som också älskar djur lika mycket som en själv. Har suttit som kassör sen 2016 så detta blir mitt femte år i styrelsen. Mitt favoritdjur är häst och så fort jag får möjlighet är jag helst i stallet.

Elise Lagerberg

Hej! Detta är mitt första år i ungdomsstyrelsen och jag sitter som sekreterare. Jag är 21 år och jobbar som skidlärare på vintrarna. På sommarhalvåret hittar ni mig främst i stallet och då med min svarta labrador Boowie hack i häl. Jag har varit medlem i SBS i många år och när jag var mindre brukade jag gå på hundlägrena! Vilka jag alltid tyckte var lika roliga och lärorika!

Förhandsgranskning av bild

Linda Strid

Hej! Jag är nya sociala medier ansvarig och detta är mitt första år som styrelsemedlem. Jag blev medlem när jag var 16 år och upptäckte att det fanns en Kokurs. Jag har sedan dess varit på massa olika roliga kurser inom Svenska Blå Stjärnan. På min fritid rider jag bland annat på kavalleriet genom Svenska Blå Stjärnan. Jag håller även på att träna och tävla agility med min hund Ice, en liten Malteser. Det bästa med Svenska Blå Stjärnan är alla möjligheter som erbjuds. Jag har lärt mig otroligt mycket om djur och haft möjlighet att gå massa roliga utbildningar. Jag har även träffat många intressanta människor med samma brinnande intresse för djur som jag.