Riksungdomsförbund

Gillar du djur? Det gör vi också! Hos Svenska Blå Stjärnans Ungdomsförbund (SBS-RUF) får du lära dig olika djurs behov, hur du sköter dem och vilken nytta och glädje du har av dem. Vem drömmer inte om ett eget djur? För en del går drömmen i uppfyllelse, men inte för alla. I SBS-RUF är du välkommen oavsett om du har eget djur eller inte.

Vi har läger och kurser över hela landet. Vi träffas och gör roliga saker tillsammans, t.ex. kaninhoppning, djurskola, häst- och hundskötsel, agility och studiebesök. Vår verksamhet riktar sig främst till dig som är upp till 26 år, men alla är välkomna att bidra och vara med på våra aktiviteter.

För dig som är lite yngre har vi flera populära sommarläger och lokala aktiviteter. När du blir lite äldre så får du chans att gå ungdomsledarutbildning och hjälpa till på läger och kurser som hjälpledare, för att sedan själv vara ledare.

Vill du hjälpa till att ge barn och ungdomar en rolig fritid tillsammans med djur?

Vi behöver hjälp i lokalavdelningarna med ungdomsledare, styrelseledamöter och funktionärer. Det gäller allt från att baka bullar, bygga kaninhinder, köra till studiebesök till att arrangera och hålla i kurser och aktiviteter. Inget bidrag är för litet! Ta gärna kontakt med ungdomsrådet.

Tillsammans kan vi skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar, samt ta del av en otrolig gemenskap och roliga aktiviteter.

Välkommen att bli en i vårt gäng!


Information med anledning av coronavirus/covid-19

uppdaterad 140420

Var uppmärksam på att information kommer löpande allt eftersom nya rekommendationer delges från Folkhälsomyndigheten.

Svenska Blå Stjärnans Riksungdomsförbund rekommenderar följande med anledning av rådande omständigheter kring covid-19. I första hand följs information som kommer från Folkhälsomyndigheten, vi uppmanar medlemmar och ungdomsförbund att även ni följer deras råd.

Information från Folkhälsomyndigheten hittas här: www.folkhalsomyndigheten.se

Mer information finns även på:

Hemsida: www.krisinformation.se Telefon: 113 13

>>> Läs mer om våra riktlinjer för våra aktiviteter och läger för barn

Ungdomsavdelningar

Kontakt

Söker du någon i Ungdomsrådet?

Ungdomsråd