Riksungdomsförbund

Gillar du djur?

Det gör vi också, välkommen in i vår värld!

Vilka är vi? 

Svenska Blå Stjärnans Riksungdomsförbund (SBS-RUF) är en organisation som älskar djur och hos oss får du möjlighet att lära dig om olika djurs behov, hur du sköter dem och vilken nytta och glädje du har av dem.

Idag har vi aktiva ungdomsförbund från Gävle ner till Skåne, som alla arrangerar aktiviteter och vill att du ska ha det roligt hos oss.

Vem får vara med? 

Våra aktiviteter riktar sig framförallt till dig som är upp till 26 år. Däremot får alla bidra och var med på våra aktiviteter om man vill. 

Vad gör vi?

Vi har läger och kurser över hela landet. Vi träffas och gör roliga saker tillsammans, t.ex. kaninhoppning, djurskola, häst- och hundskötsel, agility och studiebesök. 

För dig som är lite yngre har vi flera populära sommarläger och lokala aktiviteter. När du blir lite äldre så får du chans att gå ungdomsledarutbildning och hjälpa till på läger och kurser som hjälpledare, för att sedan själv vara ledare.

Vill du hjälpa till att ge barn och ungdomar en rolig fritid tillsammans med djur?

Vi behöver hjälp i de lokala ungdomsförbunden med ungdomsledare, styrelseledamöter och funktionärer. Det gäller allt från att baka bullar, bygga kaninhinder, köra till studiebesök till att arrangera och hålla i kurser och aktiviteter. Inget bidrag är för litet! Ta gärna kontakt med Riksungdomsförbundets styrelse.

Tillsammans kan vi skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar, samt ta del av en otrolig gemenskap och roliga aktiviteter.

Välkommen att bli en i vårt gäng!

 

Ungdomsavdelningar