Stockholms ungdomsförbund

Hem |Kontakt | Aktiviteter | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsförbund!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på .

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

Sommarens läger ligger ute, mer info under aktiviteter! 

Har du någon aktivitet du skulle vilja hitta på? Kontakta oss och berätta vad du vill göra så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på sthlmungd@svenskablastjarnan.se

Hälsningar
Linda, Astrid, Elvira och Emilie

 


Aktiviteter

Terräng ridlektion 

13 maj 2023

Vi välkomnar er till Skällsta ryttarcenter där vi får testa på deras terrängbanan. Samling 13:30 för att  fixa i ordning hästen/ponnyn inna lektionen och uppsittning 14:00. Vi finns på plats och kan hjälpa till. Det blir sedan en timmes lektion anpassad efter nivån på ryttarna. Det är krav på att du har mycket god ridvana och god hoppvana. Är du osäker på ridnivån så hör av dig. Det är krav på att bära ridväst, men det finns att låna. Om det är dåligt underlag/väder kommer vi ha en hopplektion inomhus istället. Det finns både ponnys och hästar. Behöver ni hjälp med att ta er dit hör av er så ska vi se om vi kan lösa det. 

Tid och datum: 13:30-15:00 uppsittning 14:00 den 13e maj 2023.
Pris: Gratis för medlemmar!
Plats: Skällsta ryttarcenter, Herregårdsvägen 4, 197 92 Bro.
TA MED: Gärna skor med klack. Något litet att äta samt en vattenflaska kan vara bra.
Ålder: Alla åldrar
Krav för anmälan: Medlemskap i Svenska Blå Stjärnan.

Anmälan: Anmälan inklusive namn, ålder, medlemsnummer, ridvana, telefonnummer till nära anhörig,längd samt om du väger över 65 kg (för att kunna hitta en passande häst/ponny).
sthlm.ungdom@svenskablastjarnan.se. Sista dagen för anmälan är 8 maj

Vi ser fram emot din anmälan!

Bilden är inte kopplad till Skällsta ryttarcenter

Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila:

 


Då var 2022 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Vi har kunnat hitta på en hel del roliga aktiviteter: testat på ponnytrav, planerat ett sommarläger, en skansen dag samt ett besök på Stockholms hundmässa. Vi hoppas kunna hitta på mer roliga djur aktiviteter med våra medlemmar även nästa år! Håll utkik på hemsidan, tidningen Stjärnextra och våra sociala medier.

Hoppas vi ses snart!
Linda, Astrid och Emilie