Stockholms ungdomsförbund

Hem | Kontakt | Aktiviteter | Ungdomsförbundet | Stockholmsförbundet

Välkomna till Stockholms ungdomsförbund!

Vi är en styrelse som hittar på aktiviteter och läger för våra medlemmar i Stockholm. Om du vill veta vilka vi är, önska aktiviteter eller om du har andra frågor så maila oss på .

Våra aktiviteter vänder sig främst till ungdomar mellan 7-16 år, men vissa aktiviteter lämpar sig även väl för dig som är upp till 25 år.

Har du någon aktivitet du skulle vilja hitta på? Kontakta oss och berätta vad du vill göra så försöker vi ordna det. Är du intresserad av att engagera dig i Stockholms ungdomsavdelning, kontakta oss på

Hälsningar
Linda, Astrid, Elvira och Emilie

 


Aktiviteter

 

Prova-på Agility 5 Maj 2024


Tillsammans med Nacka- Värmdö HU har vi anordnat en agility kurs, inga förkunskaper krävs för varken deltagare eller hund. Vi samlas på Nacka – Värmdös HU utomhusplan och tar gemensamt fram de hinder som behövs. Vi kommer sedan få en instruktörs ledd lektion. Vi plockar sedan gemensamt undan hindren. Hunden måste vara minst 6 månader gammal. Om du inte har en egen hund hör av dig, det finns att låna men begränsat antal. Se till att ha rastat hunden innan kursen börjar.

Tid och datum: 14:30-17:30 5 Maj 2024.
Pris: 250kr
Plats:  Utskogsvägen 14
TA MED: Vatten till dig och hunden, gott godis och/eller leksak. Frukt eller dylikt kan vara bra om man blir hungrig.  Kläder efter väder.   
Antal: Max 8 deltagare
Ålder: Alla är välkomna!
Krav för anmälan: Medlemskap i Svenska Blå Stjärnan.

Anmälan: Anmälan inklusive namn, ålder, medlemsnummer, om du tar med hund: Ras och ålder.
. Sista dagen för anmälan är 27 april.

Vi ser fram emot din anmälan! 


Engagera dig?

Vi letar just nu efter fler styrelsemedlemmar, som kan hjälpa till att planera och hålla i aktiviteter och läger. Som styrelsemedlem har du chansen att vara med och driva samt utveckla ungdomsverksamheten. Låter detta intressant? Maila:

 


Då var 2023 över!

Vi i styrelsen vill tacka alla er medlemmar för detta året! Vi har kunnat hitta på en hel del roliga aktiviteter: ridit islandshästar, hoppat terräng, haft sommarläger på Massumsgård, studiebesök på Skansen och sen har vi vart och representerat SBS på Stockholms Horse show och Stockholms hundmässa. Vi hoppas kunna hitta på mer roliga djur aktiviteter med våra medlemmar även nästa år!  Håll utkik på hemsidan, tidningen Stjärnextra och våra sociala medier.

Hoppas vi ses snart!
Linda, Astrid, Elvira och Emilie