Skåne

Kontakta oss:

Svenska Blå Stjärnan Skånes styrelse

Genomförd aktivitet!

Knuthenborgs Safaripark 5/8 2023

En fantastisk dag med Skåneförbundets ungdomsavdelning! 45 förväntansfulla deltagare fick möta massor av olika djur i fantastiska miljöer. Vår guide Joakim Hald var påläst och lärde oss både om djuren och Knuthenborgs spännande historia. Trötta, nöjda och glada kom vi hem tillsammans med nya minnen tillsammans med Blå Stjärnan, kunskaper om nutida djur men även förhistoriska, lite karusellåkning och glass ätning.

Styrelsen för SBS Skånes Ungdomsavdelning

 

SKÅNEFÖRBUNDET
OCH
UNGDOMSAVDELNINGEN

STJÄRN-INFO 2023

Hej!

Nu har vi redan avverkat en månad på det nya året. För min del började det med en envis hosta men det har försvunnit nu så nu kan mitt nya liv som pensionär börja på riktig.

Katten tycker det är mysigt att komma och ligga i knäet flera gånger om dagen. Annars ligger han helst i fönstret och tittar på fåglarna i trädgården eller nerbäddad i gästrummet.

Nu har vi börjat med planeringen inför vårt årsmöte. Hoppas att få det sista beskedet senare i dag.

Vi har även blivit mycket digitala. Vi finns på Facebook, (Svenska Blå Stjärnan Skåne, Svenska Blå Stjärnan Ungdom Skåne) och Instagram Svenska Blå Stjärnan Skåneförbundet). Även på SBS hemsida under Skåne ska nu finnas aktuell information. Så om ni kollar där så kommer det upp aktuell där. Vi ska även försöka skicka ut ett digitalt brev en gång i månaden med nyheter.

Så alla ni som får detta i brevlådan med Postnord och har en mailadress som vi inte har fått får gärna meddela oss den så kommer ni få fler nyheter varje månad.

Vi har ingen möjlighet att skicka ut dessa månadsbrev med brev utan ni kommer endast få brev två gånger om året.

Stjärnhälsning,  Birgitta och Alto

 Tips på aktiviteter:

Hästen i Skåne är en organisation för skånska häst verksamheter. Gå in på deras hemsidan www.hasteniskane.se för att se vad de ordnar.

Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter på vår facebook: Svenska Blå Stjärnan Skåne.
Det är också viktigt att vi får in adressändring när ni flyttar för att inte missa någon information. Detta meddelas till .

Ni som har avtal med SBS bör kolla med   hur ni ska gå tillväga för  att göra repetitions dagar. Det är ju viktigt att inte glömma bort det man har lärt sig.

Hoppas vi ses på något av evenemang snart!

Stjärnhälsningar, önskar Birgitta

 

Vi vill veta vad du tycker

Har du tips, frågor eller önskemål? Skicka ett mail till