Stockholmsförbundet

Hem | Kontakt | Stjärnextra | Kavallerikasern | Damsadelgruppen | Ungdomsavdelningen

Vi uppdaterar löpande här på hemsidan om aktiviteter så kika gärna in lite då och då! Vill du ha notiser om vad som är på gång och inbjudningar –  följ oss på Facebook och Instagram!


Kommande aktiviteter

Morgon hus djuren special – välkommen till Skansen söndagen 22 maj!

FULLBOKAT!

Detta är ett specialarrangemang för våra medlemmar. Vi guidas av Boel Recén från Skansen, under ca två timmar då vi går runt bland djurvårdare på vilda distriktet, med säl, björn m.fl. och ser vad de gör på morgonen. Vi får också information om lantraserna, hästarna och om sjukdomar som kan drabba djuren.

Efter guidningen kan du fortsätta ströva runt och själv upptäcka ännu mer på Skansen. Klä dig efter väder och ta gärna med egen picknick.

Datum Söndagen den 22 maj.
Tid Kl.09.30 då vi samlas för avprickning vid Huvudentrén, 2 timmar.
Plats Skansen, Djurgårdsslätten 49-51.
Avgift 200 kr för Blå Stjärnor.

Arrangemanget är öppet endast för medlemmar, maximerat antal är 15 personer, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och avgift betalas in efter att bokningsbekräftelse har mailats tillbaka. Reservlista upprättas. Sista anmälningsdag är 15 maj.

Aktiviteten arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

Svenska Blå Stjärnan Stockholms läns förbund raderar alla uppgifter efter besöket, när vi samlat in närvarostatistiken, i enlighet med Dataskyddsförordningen.


Aktiviteter och kurser från samarbetsorganisationer
Våra medlemmar får även gå på utbildningar och aktiviteter som anordnas av organisationer som Stockholmsförbundet är medlemmar i, t.ex. Studiefrämjandet Stockholms län, FOS Stockholms Län och Stockholms Länsförbund för Krisberedskap (SLFK). Vi får även gå utbildningar hos de andra frivilliga försvarsorganisationerna, spana in https://frivilligutbildning.se/.


Styrelsemöten hålls varje månad – Stjärnextra kommer tre gånger om året
Är det något du vill att styrelsen ska ta upp på vårt nästa möte, har du förslag på en aktivitet du vill ordna eller någon annan fråga? Eller vill du bidra till nästa nummer i Stjärnextra? Maila till 

Alla nummer av Stjärnextra hittar du under fliken Stjärnextra här på hemsidan.

Styrdokument 2022

Årsberättelse och bokslut år 2021

Årsmötesprotokoll 2022

Verksamhetsplan 2022

Normalstadgar för förbund