Stockholm

Hem | Kontakt | Stjärnextra | Kavallerikasern | Damsadelgruppen | Ungdomsavdelningen

Stockholmsförbundet finns även på Facebook och på Instagram.


Senaste Stjärnextra: 

Du kan läsa senaste numret av Stjärnextra digitalt här:  Stjärnextra 1/2021
(Våra gamla nummer av Stjärnextra hittar du under fliken Stjärnextra här på hemsidan!)

Vill du skicka in ett bidrag till nästa nummer – meddela oss på . Styrelsens mail läses av ca en gång per vecka.


Kommande aktiviteter

Vi uppdaterar löpande här på hemsidan om aktiviteter så kika gärna in lite då och då! Vi skickar inte ut mail specifikt om aktiviteterna, men vill du ha notiser om vad som är på gång så följ oss gärna på Facebook och Instagram!

29 september: Föreläsning och samtal om hemberedskap – hos Studiefrämjandet *

Studiefrämjandet bjuder in SBS medlemmar till en specialanpassad föreläsning om hemberedskap, samt dialog kring livsmedelsproduktionen i Sverige, som tack för ett gott samarbete!

Häng med på en kurs i hemberedskap där vi går igenom olika typer av extraordinära händelser som vi kan ställas inför, vi pratar grundläggande behov och hur du kan tänka för att säkra upp din egen hemberedskap. Beredskap kring att vid kris kunna ta hand om våra djur är också en del i kursen. Dessutom pratar vi lite mer kring mat i Sverige- till vardags och kris.

Föreläsare är Annette Westerberg genom Civilförsvarsförbundet. Själv är hon även Blå Stjärna, lammproducent samt hållbarhetsambassadör hos LRF (Lantbrukarnas riksförbund).

Tid: 29 september kl 18.30-20.30
Plats: Digitalt via Zoom
Pris: Kostnadsfritt
Deltagande: Alla medlemmar i Svenska Blå Stjärnan är välkomna att anmäla sig, men först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser.

–> Anmäl dig här direkt till Studiefrämjandet <–

 

* Aktiviteter och kurser från samarbetsorganisationer
Våra medlemmar får även gå på utbildningar och aktiviteter som anordnas av organisationer som Stockholmsförbundet är medlemmar i, t.ex. Studiefrämjandet Stockholms län, FOS Stockholms Län och Stockholms Länsförbund för Krisberedskap (SLFK). Vi får även gå utbildningar hos de andra frivilliga försvarsorganisationerna, spana in https://frivilligutbildning.se/.


Nästa styrelsemöte: 21 september

Är det något du vill att styrelsen ska ta upp på vårt nästa möte, har du förslag på en aktivitet du vill ordna eller någon annan fråga? Maila någon av oss i styrelsen eller använd vår gemensamma mail:

 


Styrdokument 2020

Stockholmsförbundets Årsberättelse och bokslut för år 2020

Stockholmsförbundets Verksamhetsplan 2021

Normalstadgar för förbund (senast uppdaterade på riksstämman 2017)