Studiecirkel om krisberedskap för dig och dina djur

Vad gör du om strömmen går i ditt hem, vattnet försvinner eller om det börjar brinna och du måste evakuera dig och dina djur snabbt? Det och mycket mer får du veta i Svenska Blå Stjärnans och Studiefrämjandets studiecirkel ”Krisberedskap för dig och dina sällskapsdjur”.

Att dra igång en egen studiecirkel i ämnet ”Krisberedskap för dig och dina sällskapsdjur” är enkelt. Det finns ett färdigt förslag på studieplan, kursupplägg och tillgång till ett gediget kursmaterial (powerpoints, checklistor, pedagogiska informationsvideor, litteraturtips med mera) på Studiefrämjandets hemsida. Du hittar länk till allt detta längre ner i denna text.

Flyer till våra förbund och ungdomsförbund

Vi ser gärna att våra förbund och ungdomsförbund i Svenska Blå Stjärnan startar studiecirklar om krisberedskap. Därför har vi tagit fram en flyer som ni kan använda när ni bjuder in deltagare till en studiecirkel. Flyern har rubriken ”Krisberedskap för dig och dina djur” och den är utformad så att du själv kan fylla i plats, datum och klockslag för er studiecirkel. Tryck på länk längre ner för att ladda ner flyern.

– Gå till Studiefrämjandets hemsida för att ta del av studieplan, kursmaterial med mera till studiecirkeln ”Krisberedskap för dig och dina sällskapsdjur”

Ladda ner flyern ”Krisberedskap för dig och dina djur”

Foto: Yori H/Pexels