Kontakt

Hem | Kontakt | Aktiviteter | Ungdomsförbundet | Stockholmsförbundet

 

Vill du komma i kontakt med Stockholms ungdomsavdelning så kan du mejla till vår gemensamma mejl  så svarar vi så fort vi kan!


Styrelsen 2024

Linda Strid

Hej! Jag är ordförande, detta är mitt femte år i styrelsen. Jag blev medlem när jag var 16 år och upptäckte att det fanns en Kokurs. Jag har sedan dess varit på massa olika roliga kurser inom Svenska Blå Stjärnan. På min fritid rider jag bland annat på kavalleriet genom Svenska Blå Stjärnan. Jag håller även på att träna och tävla agility med min hund Ice, en liten Malteser. Det bästa med Svenska Blå Stjärnan är alla möjligheter som erbjuds. Jag har lärt mig otroligt mycket om djur och haft möjlighet att gå massa roliga utbildningar. Jag har även träffat många intressanta människor med samma brinnande intresse för djur som jag.

Astrid Liljemark

Hej! Mitt namn är Astrid och jag är 28 år gammal. Jag har varit med i SBS sen 2008 och det bästa med SBS är att få umgås med likasinnade personer som också älskar djur lika mycket som en själv. Har suttit som kassör sen 2016 så detta blir mitt åttonde år i styrelsen. Mitt favoritdjur är häst och så fort jag får möjlighet är jag helst i stallet.🐴

Emilie Poivert

Hejsan! Jag heter Emilie och detta kommer bli mitt första år som styrelsemedlem. Jag är 16 år gammal och kommer att sitta som sekreterare i ungdomssektionen. Det ska bli jättekul och spännande att engagera mig och jag ser fram emot att få lära mig mer om djur och att träffa nya människor. Jag har varit medlem i Blå Stjärnan sen jag var liten eftersom djur är mitt stora intresse. Då hittade jag denna organisation som känns perfekt för mig. På min fritid rider jag och tillbringar mycket tid i stallet. Jag gillar dessutom att vara ute i naturen och jag campar ofta tillsammans med min familj. I framtiden vill jag gå en lantbruksutbildning och min dröm är att äga en egen gård. Blå Stjärnan är ett superbra tillfälle att lära sig om djur och beredskap på ett roligt och kreativt sätt. På de aktiviteterna och lägren som finns skapar man minnen för livet.

 

Elvira Noren

Hejsan! Jag heter Elvira och sitter numera med i SBS ungdomsstyrelse i Stockholm. Jag har under hela mitt liv varit omgiven av djur och det är och kommer alltid att vara min stora passion. Jag har tidigare hållit på med kaninhoppning och ser nu fram emot att gå från det till agility med min hund Apollo. Hästar är även något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar att hitta ett nära band och ett fint samspel med djur och just därför är SBS perfekt för mig. Här kan jag lära känna andra personer med samma intresse och vision att arbeta för en bättre värld för djuren. Aktiviteterna jag varit med på är flertalet och de alla har överträffat mina förväntningar. Jag ser fram emot att kunna delta i  kurser för att i framtiden finnas som en hjälpande hand inom SBS.